Desperate housewife

Har haft 2 prov dom här två dagarna som har gått! Idrott och psykologi, men jag tror faktiskt att det har gått hyffsat bra :) Har varit och övningskört efter skolan och nu när jag kom hem så har jag pluggat lite. Äta snart, och sen gå ut och gå med Janita senare på kvällen. Sen är det DESPERATE HOUSEWIFE!!! I love it ;)


You need me man, I don´t need you

Jag måste bara skriva hur otroligt lycklig jag är! Jag känner verkligen hur jag kommer orka prestera nu det sista som är kvar i skolan. Det är så skönt och känna hur allt bara flyter på utan att man måste anstränga sig så mycket, det blir bra iaf. Jag känner bl.a. att det är kul och skänt att fara och träna :)

Nog om det, idag så har jag iaf inte gjort så mycket med tanke på vädret.. Jag, mamma, Jesper och Julia for till Carina en sväng och fikade lite :) Sen skjutsade mamma mig och Jesper till pappa i samma sväng så nu är jag här hos pappa och har pluggat lite psykologi. 
Sitter och ser matchen mellan brynäs och skellefteå.. Hoppas att skellefteå vinner den här matchen så får dom nån mer chans iaf :)



En festbild på mig ;)

Jäkla rubriker..

Idag var det tänkt att man skulle gå på promenad med Mirre, men vi bestämde att vi tar det imorgon ist då dom har lovat bättre väder ;)
Så jag vet inte riktigt vad man ska hitta på idag?

Igår hann jag iaf med mycket, först övningskörde jag sen gick jag till banken och växla in lite pengar till mitt sparkonto (måste ju spara till när vi ska fara!) och sen drog jag och träna! När jag kom hem så ville Mirre att vi skulle ses, så jag gick och mötte henne så satt vi oss och solade! Det var gudomligt skönt, vi satt utan jacka kändes som sommarvärme i solen :)
Sen på kvällen så hade jag och mamma lite mys med nötter och vindruvor :)



Faliraki

Hotellet
The Beach!

bloggpaus var det ja..

Hej sorry för att jag inte skrivt nå, men det har varit lite jobbigt nu sista tiden men det är lyugnt nu :) Det har hänt en del iaf, vi har bland annat bokat en resa i juli till faliraki i grekland! Usch så jag längtar.. Nu har vi iaf påsklov och vi har varit i stugan några dagar jag och markus. Jag har tagit några bilder men nu när jag har köpt en ny telefon så hängde tyvärr inte bilderna med, det får bli ett senare projekt :) Nu är det bara tagga till resan och lattja med min nya telefon ;)
RSS 2.0